Nano Silver futár Budapest

Nagyon fontos az egészségünk védelme és cégünk erre összpontosít. Budapesten fokozott a megbetegedés aránya ez statisztikailag kimutatott tény, utalva a szmogra a központisága miatt is. Légikikötő és a BKV járatai is eléggé szennyezik az ott élő emberek egészségét. Erre találtuk ki, hogy egy kiválasztott anyagot ami családbarát áron megvehető azt kiemelkedő kedvezménnyel eljuttassuk az egészségüket féltő emberekhez.

Bio Slim Videó

Linkblog

Archívum

Ezüstvíz futárszolgálatot indítunk Budapesten! Nano Silver 500ml 2050.-Ft kiszállítva is!

2009.11.12. 10:06 naturicum

 www.naturicum.com oldallal együttmüködve

Rendelés lehet SMS-en keresztül is 0630 6874347 küldjön egy darab SMS-t és kiszállítjuk a legkedvezőbb áron!

Áraink:

  • 1 db Nano Silver 500ml(!) csak 2050.-Ft és 1200.-Ft postaköltség helyett, csak 700.-Ft!

  • 2 db Nano Silver 500 ml(!) esetében a postaköltség, csak 500.-Ft!

  • 3 db Nano Silver 500 ml (!) esetében 0.-Ft a postaköltsége!

 

Fontos tudni, hogy a vírussal fenyegetett időszakot éljük, hogy miért arra sok időt kéne áldozni, de attól sajnos nem lennénk előrébb, de megoldásnak a Nano Silvert tudjuk ajánlani.

Miért a Nano Silvert?

Egyszerű a válasz rá, mert több, mint 100 éve használják és nem ismeretes káros mellékhatása, mindemellett 650 féle vírust és baktériumot képes 5-6 perc alatt hatástalanítani!

Tudományosan alátámasztott bizonyítokok vannak erre vonatkoztatva.

 

 

 

Egy adalék információt még engedjenek meg. Az USA egészségügyben a kórházakban használják az ezüstőt, mint egyetlen olyan fertőtlenítő szer, ami az égésnél a baktériumok által okozott fertőzéseket kivédi. Mint tudjuk a halálesetek nagy része az égésnél a sebek fertőzéséből adódik. A sebeket lefedik ezüstlapokkal és beindulhat a bőrregeneráció - baktérium mentesen. Ha az USA-ban lehet használni a fertőzések ellen, akkor azt gondolom, hogy Magyar emberek is megkaphatják ezt a lehetőséget.

Futárszolgálat egyenlőre, csak Budapesten fog működni és a délelőtti órákban. Délután felvesszük a rendeléseket és másnap kiszállítjuk. Illetve, ha délelőtt rendelnek, igyekszünk aznap délelőtt kiszállítani.

Rendelés menete:

Telefonos rendelésnél: 06 30 6874347

Email rendelésnél: info@naturicum.com

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest vírus futárszolgálat baktérium szaktanácsadás ezüstvíz nano silver ezüstvízfutár aznapi kiszállítás vírusellenes baktériumellenes rendelés 06306874347 budapest l kerülettől a xxll kerületig

A bejegyzés trackback címe:

https://nanosilverfutarbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr591519686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása