Nano Silver futár Budapest

Nagyon fontos az egészségünk védelme és cégünk erre összpontosít. Budapesten fokozott a megbetegedés aránya ez statisztikailag kimutatott tény, utalva a szmogra a központisága miatt is. Légikikötő és a BKV járatai is eléggé szennyezik az ott élő emberek egészségét. Erre találtuk ki, hogy egy kiválasztott anyagot ami családbarát áron megvehető azt kiemelkedő kedvezménnyel eljuttassuk az egészségüket féltő emberekhez.

Bio Slim Videó

Linkblog

Archívum

EZÜST- VÍZ - EGÉSZSÉG

2009.11.12. 15:29 naturicum

EZÜST- VÍZ - EGÉSZSÉG

Az ezüstnek a szervezetre való hatása már az ősidőktől foglalkoztatja az emberiséget. Hippokratésznél is találunk emlitést az ezüst gyógyító és betegségmegelőző hatásáról. A főniciaiak ezüst edényekben tárolták az ivóvizet, bort, ecetet hogy megvédjék a romlástól.

A 19. század második felében ujra felfedezték az ezüst jótékony hatását. Az 1870-s években egy német nőgyógyász, Karl Krede 1%-s ezüst nitrát oldatot kezdett használni a fertőtlenitésre. Az ő erdményeinek köszönhetően a német kórházakban sikerült teljesen legyőzni, az akkoriban nagyon elterjedt betegséget, az ujszülöttek szemén keletkező gennyes gyulladásokat. Ez a felfedezés elinditotta az ezüst felhasználását veszélyes bakteriális betegségek megellőzésére.

Karl Krede tanulmányait folytatta fia, Benne Krede. Ő már 1897-ben a XII. Nemzetközi Orvosi Kongresszuson beszámolt azokról az eredményekről, amelyeket az ezüst-tartalmu szerekkel értek el a gyuladások kezelésében a sebészetben, a fertőzések kezelésében, belső használat esetén.

Az orvosok elkezdik alkalmazni az ezüst-tartalmu szereket (kollargol, protargol), amelyek modernizált változatát több mint száz éve használja az orvostudomány.

1910-ben a német Chemische Fabrik von Heyden által gyártott ezüst-tartalmu gyógyszerekről, kiadtak egy összefoglalót, amelyben le volt írva különböző fertőző betegségek gyógymódja, köztük gennyes gócok, vérmérgezés, tifusz, tüdőgyulladás, agyhártyagyulladás, szifiliszes sebek, gombás fertőzések, szem, száj, orr, fül és torokgyulladások, reumás megbetegedések, égési sérülések, fekélyek és még más betegségek javasolt gyógymódja.

Az első világháború idején már sok ezüst vegyületet használtak fertőzések megelőzésere és gyulladások kezelésére.

A mult század 30-s éveiben sikeresen használták a kollargolt fertőző artritisz, reumás betegségek, asztma, tüdőgyuladás, infulenza, torokgyulladás, gyomorhurut gyógyitására. Külsőleg is használták gennyes sebek, égések kezelésére. Ez az irányzat intenzíven fejlődött, egészen az antibiotikumok felfedezéséig a 40-s években.

Sajnos a mai ember már ismeri az antibiotikumok mellékhatásait is, mint az immunrendszer gyengítése, léguti gombás megbegedések, a bélflóra károsítása. A baktériumok érzékeltenné válása egy idő után egyre erősebb antibaktériumok alkalmazásához vezet.

Mindamellett kísérletek során egyértelmüen bizonyitott, hogy az ezüst ionok számos baktériumot, vírust, algát és gombát elpusztítanak, nem károsítják azonban a bélflórát, nem váltanak ki allergiát.

1930-tól kezdenek ivóvízet sterilizálni ipari méretekben, ezüst-inokkal. Eggyes adatok szerint az így kapott ezüst víz baktériumölő hatása nagyobb, mint a klór, klórmész vagy más erős oxidáló anyag ugyanolyan koncentrációban. Az ezüst víz külsőleg való felhasználása esetén, az antibakteriális hatás nagyságrendekkel erősebb, mint a penicillin hatása.

Rendelés lehet SMS-en keresztül is 0630 6874347 küldjön egy darab SMS-t és kiszállítjuk a legkedvezőbb áron!

Áraink:

  • 1 db Nano Silver 500ml(!) csak 2050.-Ft és 1200.-Ft postaköltség helyett, csak 700.-Ft!

  • 2 db Nano Silver 500 ml(!) esetében a postaköltség, csak 500.-Ft!

  • 3 db Nano Silver 500 ml (!) esetében 0.-Ft a postaköltsége!

Ezt a módszert széles körben használják a mai napig. A NASA először az APOLLÓ programban használta az ezüst víz jótékony tulajdonságát. Az űrhajósok az űrállomáson ezüst ionokkal csírátlanitot vizet isznak a mai napon is. Ezüst ionnal sterilizált vizet isznak a hajókon, tengeralattjárókon, repülőgépeken az utasok és a személyzet a veszélyes infekciók elkerülése érdekében. Ez a módszer, minden pozitív tulajdonsága mellet is, az ezüst drágasága miatt, nem terjedhetet el oly mértékben, mint a víz klórozása.

Magyarországon, a Fővárosi Vízmüvek Rt. gyárt és alkalmaz mobil , repülőgépen kataszrófa helyzetben lévő területekre szállitható, nagykapacítású, ívóviz előállítására alkalmas víztisztitó berendezést, amelyben a víz sterilizálása ezüst-ion adagolással történik. Ezt a felszerelést sikeresen alkalmazták Sri-Lankában 2005 januárjában. Az ezüst ion koncentráció az igy előállított ívóvizben 50-100 mkg/l.

A nemzetközi egészségügyi szervezet, a WHO 2003-ban adott ki az ivóvízről olyan jelentést, amelyben foglalkozott az ezüst-ion ivóvízre kifejtett hatásáról (Silver in Drinking-water. Background document for development of WHO Guidelines for Drinking-water Quality. 2003). Ez az összefoglaló csak a tudományos világban elfogadott eredményeket tartalmaz és ezek az eredmények voltak felhasználva a javaslatuk kidolgozásánál.

Alábbiakban megemlitünk egy pár fontos megállapítást az emlitett anyagból.

A természetes vizekben az átlagos ezüst koncentráció csak 0,2 – 0,3 mikrogramm literenként. Az USA-ban végzett mérések alapján, az ivóvízben mért koncentrációk a „nem kimutatható” szinttől 5 mkg/l-g terjedtek. Hasonló eredményeket mutattak a Kanadai kutatások is.

Az olyan ivóvízben, amelyet ezüsttel fertőtlenítettek, 50 mkg/l és ettől magasabb koncentrációt mértek az ezüstből. A legtöbb esetben, az ezüst az ivóvízben nem disszociáló ezüst klorid formában volt.

Az ételekben átlagosan 10-100 mkg/kg koncentrációban van jelen az ezüst a természetben.

Az étkezési szokások elemzése alapján, beleértve a napi ivóvízfogyasztást is, a modern ember csak 7,1 mkg ezüstöt visz be szervezetébe naponta. Viszont a régebben végzett mérésekben még 20 és 80 mkg közötti eredményeket mutattak ki a kutatások.

Az ivóvízzel a szervezetbe bevitt ezüst mennyiség nagyon kis részét teszi ki a fent említett eredményekben. Csak az ezüsttel kezelt ivóvizek fogyasztása esetén volt az ivóvíz szerepe fontos a napi ezüst mennyiség szájon keresztüli bevitelére.

Az emberi szervezet, a bevitt ezüst 0-10% -t tartja csak fel. Általában, pár naptól 50 napig becsülték a bevitt ezüstkoncentrációjának a felére való csökkenését a szervezetben.

A mai tudományos eredmények alapján a szervezetre veszélyesnek tekinthető 10 gramm feletti ezüst bevitele az emberi szervezetbe (10 g =10 millió mkg).

Az ivóvíz ezüsttel történő fertőtlenítése esetében, az ezüst maximális koncentrációját 100 mkg/l szinten javasolják tartani.

Ebben az esetben is csak 70 éves fogyasztás után gyűlhetne fel a szervezetben 5 gramm ezüst, vagyis a már veszélyesnek tekinthető 10 gramm fele.

Rendelés lehet SMS-en keresztül is 0630 6874347 küldjön egy darab SMS-t és kiszállítjuk a legkedvezőbb áron!

Áraink:

  • 1 db Nano Silver 500ml(!) csak 2050.-Ft és 1200.-Ft postaköltség helyett, csak 700.-Ft!

  • 2 db Nano Silver 500 ml(!) esetében a postaköltség, csak 500.-Ft!

  • 3 db Nano Silver 500 ml (!) esetében 0.-Ft a postaköltsége!

Szólj hozzá!

Címkék: asztma torokgyulladás infulenza fertőző artritisz reumás betegségek tüdőgyuladás gyomorhurut gyógyitására

A bejegyzés trackback címe:

https://nanosilverfutarbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr941520383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása