Nano Silver futár Budapest

Nagyon fontos az egészségünk védelme és cégünk erre összpontosít. Budapesten fokozott a megbetegedés aránya ez statisztikailag kimutatott tény, utalva a szmogra a központisága miatt is. Légikikötő és a BKV járatai is eléggé szennyezik az ott élő emberek egészségét. Erre találtuk ki, hogy egy kiválasztott anyagot ami családbarát áron megvehető azt kiemelkedő kedvezménnyel eljuttassuk az egészségüket féltő emberekhez.

Bio Slim Videó

Linkblog

Archívum

EZÜST- VÍZ - EGÉSZSÉG

2009.11.12. 15:29 naturicum

EZÜST- VÍZ - EGÉSZSÉG

Az ezüstnek a szervezetre való hatása már az ősidőktől foglalkoztatja az emberiséget. Hippokratésznél is találunk emlitést az ezüst gyógyító és betegségmegelőző hatásáról. A főniciaiak ezüst edényekben tárolták az ivóvizet, bort, ecetet hogy megvédjék a romlástól.

A 19. század második felében ujra felfedezték az ezüst jótékony hatását. Az 1870-s években egy német nőgyógyász, Karl Krede 1%-s ezüst nitrát oldatot kezdett használni a fertőtlenitésre. Az ő erdményeinek köszönhetően a német kórházakban sikerült teljesen legyőzni, az akkoriban nagyon elterjedt betegséget, az ujszülöttek szemén keletkező gennyes gyulladásokat. Ez a felfedezés elinditotta az ezüst felhasználását veszélyes bakteriális betegségek megellőzésére.

Karl Krede tanulmányait folytatta fia, Benne Krede. Ő már 1897-ben a XII. Nemzetközi Orvosi Kongresszuson beszámolt azokról az eredményekről, amelyeket az ezüst-tartalmu szerekkel értek el a gyuladások kezelésében a sebészetben, a fertőzések kezelésében, belső használat esetén.

Az orvosok elkezdik alkalmazni az ezüst-tartalmu szereket (kollargol, protargol), amelyek modernizált változatát több mint száz éve használja az orvostudomány.

1910-ben a német Chemische Fabrik von Heyden által gyártott ezüst-tartalmu gyógyszerekről, kiadtak egy összefoglalót, amelyben le volt írva különböző fertőző betegségek gyógymódja, köztük gennyes gócok, vérmérgezés, tifusz, tüdőgyulladás, agyhártyagyulladás, szifiliszes sebek, gombás fertőzések, szem, száj, orr, fül és torokgyulladások, reumás megbetegedések, égési sérülések, fekélyek és még más betegségek javasolt gyógymódja.

Az első világháború idején már sok ezüst vegyületet használtak fertőzések megelőzésere és gyulladások kezelésére.

A mult század 30-s éveiben sikeresen használták a kollargolt fertőző artritisz, reumás betegségek, asztma, tüdőgyuladás, infulenza, torokgyulladás, gyomorhurut gyógyitására. Külsőleg is használták gennyes sebek, égések kezelésére. Ez az irányzat intenzíven fejlődött, egészen az antibiotikumok felfedezéséig a 40-s években.

Sajnos a mai ember már ismeri az antibiotikumok mellékhatásait is, mint az immunrendszer gyengítése, léguti gombás megbegedések, a bélflóra károsítása. A baktériumok érzékeltenné válása egy idő után egyre erősebb antibaktériumok alkalmazásához vezet.

Mindamellett kísérletek során egyértelmüen bizonyitott, hogy az ezüst ionok számos baktériumot, vírust, algát és gombát elpusztítanak, nem károsítják azonban a bélflórát, nem váltanak ki allergiát.

1930-tól kezdenek ivóvízet sterilizálni ipari méretekben, ezüst-inokkal. Eggyes adatok szerint az így kapott ezüst víz baktériumölő hatása nagyobb, mint a klór, klórmész vagy más erős oxidáló anyag ugyanolyan koncentrációban. Az ezüst víz külsőleg való felhasználása esetén, az antibakteriális hatás nagyságrendekkel erősebb, mint a penicillin hatása.

Rendelés lehet SMS-en keresztül is 0630 6874347 küldjön egy darab SMS-t és kiszállítjuk a legkedvezőbb áron!

Áraink:

 • 1 db Nano Silver 500ml(!) csak 2050.-Ft és 1200.-Ft postaköltség helyett, csak 700.-Ft!

 • 2 db Nano Silver 500 ml(!) esetében a postaköltség, csak 500.-Ft!

 • 3 db Nano Silver 500 ml (!) esetében 0.-Ft a postaköltsége!

Ezt a módszert széles körben használják a mai napig. A NASA először az APOLLÓ programban használta az ezüst víz jótékony tulajdonságát. Az űrhajósok az űrállomáson ezüst ionokkal csírátlanitot vizet isznak a mai napon is. Ezüst ionnal sterilizált vizet isznak a hajókon, tengeralattjárókon, repülőgépeken az utasok és a személyzet a veszélyes infekciók elkerülése érdekében. Ez a módszer, minden pozitív tulajdonsága mellet is, az ezüst drágasága miatt, nem terjedhetet el oly mértékben, mint a víz klórozása.

Magyarországon, a Fővárosi Vízmüvek Rt. gyárt és alkalmaz mobil , repülőgépen kataszrófa helyzetben lévő területekre szállitható, nagykapacítású, ívóviz előállítására alkalmas víztisztitó berendezést, amelyben a víz sterilizálása ezüst-ion adagolással történik. Ezt a felszerelést sikeresen alkalmazták Sri-Lankában 2005 januárjában. Az ezüst ion koncentráció az igy előállított ívóvizben 50-100 mkg/l.

A nemzetközi egészségügyi szervezet, a WHO 2003-ban adott ki az ivóvízről olyan jelentést, amelyben foglalkozott az ezüst-ion ivóvízre kifejtett hatásáról (Silver in Drinking-water. Background document for development of WHO Guidelines for Drinking-water Quality. 2003). Ez az összefoglaló csak a tudományos világban elfogadott eredményeket tartalmaz és ezek az eredmények voltak felhasználva a javaslatuk kidolgozásánál.

Alábbiakban megemlitünk egy pár fontos megállapítást az emlitett anyagból.

A természetes vizekben az átlagos ezüst koncentráció csak 0,2 – 0,3 mikrogramm literenként. Az USA-ban végzett mérések alapján, az ivóvízben mért koncentrációk a „nem kimutatható” szinttől 5 mkg/l-g terjedtek. Hasonló eredményeket mutattak a Kanadai kutatások is.

Az olyan ivóvízben, amelyet ezüsttel fertőtlenítettek, 50 mkg/l és ettől magasabb koncentrációt mértek az ezüstből. A legtöbb esetben, az ezüst az ivóvízben nem disszociáló ezüst klorid formában volt.

Az ételekben átlagosan 10-100 mkg/kg koncentrációban van jelen az ezüst a természetben.

Az étkezési szokások elemzése alapján, beleértve a napi ivóvízfogyasztást is, a modern ember csak 7,1 mkg ezüstöt visz be szervezetébe naponta. Viszont a régebben végzett mérésekben még 20 és 80 mkg közötti eredményeket mutattak ki a kutatások.

Az ivóvízzel a szervezetbe bevitt ezüst mennyiség nagyon kis részét teszi ki a fent említett eredményekben. Csak az ezüsttel kezelt ivóvizek fogyasztása esetén volt az ivóvíz szerepe fontos a napi ezüst mennyiség szájon keresztüli bevitelére.

Az emberi szervezet, a bevitt ezüst 0-10% -t tartja csak fel. Általában, pár naptól 50 napig becsülték a bevitt ezüstkoncentrációjának a felére való csökkenését a szervezetben.

A mai tudományos eredmények alapján a szervezetre veszélyesnek tekinthető 10 gramm feletti ezüst bevitele az emberi szervezetbe (10 g =10 millió mkg).

Az ivóvíz ezüsttel történő fertőtlenítése esetében, az ezüst maximális koncentrációját 100 mkg/l szinten javasolják tartani.

Ebben az esetben is csak 70 éves fogyasztás után gyűlhetne fel a szervezetben 5 gramm ezüst, vagyis a már veszélyesnek tekinthető 10 gramm fele.

Rendelés lehet SMS-en keresztül is 0630 6874347 küldjön egy darab SMS-t és kiszállítjuk a legkedvezőbb áron!

Áraink:

 • 1 db Nano Silver 500ml(!) csak 2050.-Ft és 1200.-Ft postaköltség helyett, csak 700.-Ft!

 • 2 db Nano Silver 500 ml(!) esetében a postaköltség, csak 500.-Ft!

 • 3 db Nano Silver 500 ml (!) esetében 0.-Ft a postaköltsége!

Szólj hozzá!

Címkék: asztma torokgyulladás infulenza fertőző artritisz reumás betegségek tüdőgyuladás gyomorhurut gyógyitására

Ezüstben az egészség

2009.11.12. 14:57 naturicum

Ezüstben az egészség

Rendelés lehet SMS-en keresztül is 0630 6874347 küldjön egy darab SMS-t és kiszállítjuk a legkedvezőbb áron!

Áraink:

 • 1 db Nano Silver 500ml(!) csak 2050.-Ft és 1200.-Ft postaköltség helyett, csak 700.-Ft!

 • 2 db Nano Silver 500 ml(!) esetében a postaköltség, csak 500.-Ft!

 • 3 db Nano Silver 500 ml (!) esetében 0.-Ft a postaköltsége!

Az ezüst-kolloid készítmények kedvező hatásai

2009. június 15. 05:55
Netriport - Sas Gabi
 
Ezüstvíz – egy eddig még nem túl ismert, azonban rendkívül hatásos, kúraszerűen fogyasztható készítmény, mely nem tartalmaz kémiai anyagokat, és mely felveszi a harcot a gombákkal, baktériumokkal.

Már az ókori görögök is felhasználták az ezüst jótékony hatásait: az ezüst edényben tartott italok, ételek hosszabb ideig megőrizték frissességüket. Ma ismét hasznosíthatjuk az ezüst kedvező hatásait, hiszen az orvostudomány feltárta a legfontosabb összefüggéseket az ezüst és az emberi immunrendszerrel kapcsolatban, és megalkották a készítményt, mely ma már nálunk is kapható. Így tehát érdemes összefoglalni, mi is az ezüstvíz, mit tudunk róla, hogyan alkalmazható.

 

Mire jó az ezüst?


Az ezüst gyorsan végez a parazitákkal anélkül, hogy a betegre mérgező, vagy akár káros mellékhatása lenne. Hatékonynak bizonyult 650 különféle fertőző betegség ellen, szemben a hagyományos antibiotikumokkal, amelyek 6-7 féle organizmus ellen hatékonyak csupán. A fertőző betegségeken kívül a súlyos égési sebeket is rendkívül hatékonyan gyógyítja. A rák és a vírusok egyes fajtái ellen is eredményesnek bizonyult. Alkalmazható külsőleg, szájon át, izomba és vérbe adva is. Ezen kívül hatásos konzerválásra, kerti munkákhoz, állatok gyógyítására, fertőtlenítésre. Nincs kölcsönhatásban más gyógyszerekkel, nem csíp, nincs mellékhatása, nem lehet túladagolni.

Az ezüstvíz tehát azoknak fokozottan ajánlott, akik nem szedhetnek, vagy nem akarnak antibiotikumot szedni. A készítmény alapja az ezüst-kolloid, amely megbénítja azokat az enzimeket, melyeket az egysejtű baktériumok, gombák és vírusok oxigén anyagcseréjük során használnak. A természetes bélflórát sem rombolja, és minden kórokozó szervezetet hatástalanít 6 perc vagy annál is rövidebb idő alatt.

netriport

Mire és hogyan használjuk az ezüstvizet?


Például a következő, gyakran előforduló betegségekre hatékonyan alkalmazható: Megfázás, influenza, allergiák, kötőhártya gyulladás, agyhártyagyulladás, gombás fertőzések, ízületi gyulladás, Candida, herpesz... és még rendkívül sok területet említhetnénk.
Nem mellékesen elősegíti a szervezet méregtelenítését is - éppen az ételekkel, gyógyszerekkel bevitt sok kemikálától való megtisztulást.

Használata rendkívül egyszerű: 4-6 napon át napi egy evőkanállal kell fogyasztani, majd ezt követően napi 1/2 teáskanállal ajánlott felnőtteknek. Gyerekek esetében testsúly-arányosan történjen az adagolás!

Az ezüst nem ingerli a gyomrot, sőt segíti az emésztést is, és ami a legfontosabb: nincs kölcsönhatásban más gyógyszerekkel. Sőt, a vizet is megtisztítja, ha hozzáadunk 3-4 literhez 1 evőkanállal. Csupán fém-allergia esetén nem használható.
Érdeklődjünk tehát az ezüstvíz iránt a patikákban, vagy nézzünk utána az interneten, hiszen ez az újra felfedezett természetes gyógymód sokat segíthet a mindennapjainkban.

 

Kolloidállis ezüst-víz

 

A baktériumok, vírusok rövid életűek, de ez idõ alatt gyorsan szaporodnak és mutálódnak. Ez az oka annak, hogy különösen a vírusok ellen a mai gyógyszerellátás nem mondható éppen sikeresnek.

A patogének ellen való harc talán egyidős az emberiséggel. A betegség elleni védekezésben a legsikeresebbnek az ezüst bizonyult. Példa erre a nagy járványok kora, amikor az uralkodó osztály tagjai megmaradtak, míg a köznép tömegesen pusztult. A magyarázatot az étkészlet használatában találták meg.

Szerencsésebbek voltak azok az emberek, akik természetes ellátásban részesültek az életük során. Ezek az emberek nem ismerik a betegséget, és kiemelkedően magas kort érnek meg. Ilyenek a Hunzák, Afganisztán magas hegyeiben a hármas határnál. Vízellátásuk a magasból lezúduló folyóból történik amely kolloidállt fémeket tartalmaz, így az ezüstöt is.

A harmincas évekig különféle állapotban használták az ezüstöt. A legegyszerűbb módja a tej tartósításának, amikor egy ezüsttallért dobtak a kancsóba. Az ezüstbányák közelében, az ezüstport ma is használják hagyományszerűen az újszülött fertőtlenítésére.

A modern orvostudományban a mûtõi felszerelések készültek ezüstből, de az antibiotikum feltalálásával kiszorult ez a szokás, s az ezüst gyógyhatását elfelejtették, amihez hozzájárult az is, hogy az elemi állapotban levő ezüstöt, mint gyógyszert nem lehet szabadalmaztatni, így a gyógyszerré való nyilvánítás nem történhetett meg, mivel a tudományos kísérletezés elmaradt.

Az antibiotikum gyógyhatásának hanyatlásával, és a sok mellékhatás következtében inkább a gyógyulni vágyók igyekeznek visszanyúlni a rég jól bevált gyógymódokhoz.

Az ezüst használata a modern eszközökkel, az elektrolízissel vált ismertté és hatásossá. A kolloidokkal Tomas Graham angol vegyész kezdett foglalkozni, az 1800 évek végén. Megállapította, hogy azok az elemek, melyek könnyen kristályosodnak, könnyen áthatolhatnak az élõlények sejtmembránjain.

A kolloidállis ezüst nem oldott állapotú fém, hanem az elektromosság hatására létrejövő pozitív töltésű anyag - apró ezüst ionok, melyek mágneses térrel rendelkeznek.

Az ily módon előállított ezüst a legkisebb részecske, mielőtt még az ezüst elveszítené elemi tulajdonságát. Nagysága a vízben .01-.001 mikron, 10-100 angstrom, a méter 10 milliárd része. A kapilláris erecske 45 mikron, tehát sokkal nagyobb mint az ezüst kolloid. Így a testbõl való kijutás nem jelent gondot. Nagyobb mint a legtöbb molekula, de kisebb mint a sejt. Kisebb annál hogy kiszûrõdjön, mégsem oldat. Amint oldattá válik, elveszíti különleges un. Browni mozgásképességét, és a mágneses terét.

Szólj hozzá!

Címkék: emésztés gombás influenza herpesz pattanás agyhártya gyulladás gyulladás megfázás candida fertőzések allergiák ízületi agyhártyagyulladás méregtelenít kötőhártya gyulladás kötőhártya gombás fertőzések

Ezüstvíz futárszolgálatot indítunk Budapesten! Nano Silver 500ml 2050.-Ft kiszállítva is!

2009.11.12. 10:06 naturicum

 www.naturicum.com oldallal együttmüködve

Rendelés lehet SMS-en keresztül is 0630 6874347 küldjön egy darab SMS-t és kiszállítjuk a legkedvezőbb áron!

Áraink:

 • 1 db Nano Silver 500ml(!) csak 2050.-Ft és 1200.-Ft postaköltség helyett, csak 700.-Ft!

 • 2 db Nano Silver 500 ml(!) esetében a postaköltség, csak 500.-Ft!

 • 3 db Nano Silver 500 ml (!) esetében 0.-Ft a postaköltsége!

 

Fontos tudni, hogy a vírussal fenyegetett időszakot éljük, hogy miért arra sok időt kéne áldozni, de attól sajnos nem lennénk előrébb, de megoldásnak a Nano Silvert tudjuk ajánlani.

Miért a Nano Silvert?

Egyszerű a válasz rá, mert több, mint 100 éve használják és nem ismeretes káros mellékhatása, mindemellett 650 féle vírust és baktériumot képes 5-6 perc alatt hatástalanítani!

Tudományosan alátámasztott bizonyítokok vannak erre vonatkoztatva.

 

 

 

Egy adalék információt még engedjenek meg. Az USA egészségügyben a kórházakban használják az ezüstőt, mint egyetlen olyan fertőtlenítő szer, ami az égésnél a baktériumok által okozott fertőzéseket kivédi. Mint tudjuk a halálesetek nagy része az égésnél a sebek fertőzéséből adódik. A sebeket lefedik ezüstlapokkal és beindulhat a bőrregeneráció - baktérium mentesen. Ha az USA-ban lehet használni a fertőzések ellen, akkor azt gondolom, hogy Magyar emberek is megkaphatják ezt a lehetőséget.

Futárszolgálat egyenlőre, csak Budapesten fog működni és a délelőtti órákban. Délután felvesszük a rendeléseket és másnap kiszállítjuk. Illetve, ha délelőtt rendelnek, igyekszünk aznap délelőtt kiszállítani.

Rendelés menete:

Telefonos rendelésnél: 06 30 6874347

Email rendelésnél: info@naturicum.com

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest vírus futárszolgálat baktérium szaktanácsadás ezüstvíz nano silver ezüstvízfutár aznapi kiszállítás vírusellenes baktériumellenes rendelés 06306874347 budapest l kerülettől a xxll kerületig